Messi feje hihetetlen változáson megy át, ez már őrület! + videó

Ha nem is az egész, de a fél világ Lionel Messi körül forog a katari labdarúgó-világbajnokság vasárnapi Argentína–Franciaország döntője előtt. Az őrület időnként elképesztő történeteket szül: Messi arca rántott húsként is megjelenik, s megtudhatjuk, hogy az argentin szupersztár fejét miként kell élethűen megformázni polimerből.

Magyar Nemzet
2022. 12. 17. 14:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A „rántott húsos Messi” egy Buenos Aires-i étterem ötlete, az El Antojo étlapján ott van a „milamessi”, ami a milanesa és a Messi szavakból áll össze. A milanesa a bécsi szelet helyi változata, és olasz bevándorlók hozták magukkal Argentínába. A milemessi pedig olyan rántott hús, amellyel a séf Messi arcát formázza meg.

Messi elkészült
Messi elkészült!

Sült krumplival az igazi, és így kell elkészíteni:

 

Messi itt is, ott is, mindenhol!

Az alábbi videón pedig azt láthatjuk, miként kell élethűen megformázni Messi koponyáját polimer anyagból, lágy pasztából – iparművészek előnyben!

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Lionel Messi csupa fül (Forrás: Twitter/Selección Argentina)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.