időjárás -4°C Abigél , Alex 2023. február 9.
logo

Visszatérhet az angol válogatotthoz a családját féltő sztár

Magyar Nemzet
2022.12.08. 07:59 2022.12.08. 08:05
Visszatérhet az angol válogatotthoz a családját féltő sztár

Raheem Sterling közvetlenül az Anglia–Szenegál (3-0) vb-nyolcaddöntő előtt utazott haza Katarból, amikor olyan hírek jelentek meg, hogy fegyveresek betörtek a házába, miközben a családja otthon tartózkodott. A Daily Mail arról ír, hogy a Chelsea szélsője pénteken visszatérhet a válogatotthoz.

Brutális fegyveres rablásról szóltak a hírek, az angol Sun bulvárlap kürtölte szét, hogy amíg Raheem Sterling a katari futball vb-n képviselte a hazáját, fegyveres betörők hatoltak be az angliai otthonába, és két gyermeke is a házban tartózkodott, amikor háromszázezer font értékben órákat vittek el a betörők.

Sterling úgy viselkedett, mint bármely családapa, azonnal hazautazott a családjához közvetlenül a Szenegál elleni vb-nyolcaddöntő előtt, és úgy döntött, hogy addig nem is tér vissza Katarba, amíg nem tudja 100 százalékig biztonságban a családját. A Daily Mail szerint eljött ez a pillanat, Sterling már pénteken visszatérhet az angol válogatotthoz, legalábbis már azon dolgoznak, hogyan utazhatna Londonból a leghamarabb Katarba. Ennek ellenére az nem valószínű, hogy szombaton a Franciaország elleni negyeddöntőben pályára is lép.

 

Sterling számára tehát valójában csak akkor folytatódhat a vb, ha Anglia sikerrel veszi a címvédő elleni akadályt, és 2018 után újra bejut a legjobb négy közé.

 

A rendőrség egyébként közölte, hogy nem voltak teljesen igazak a fegyveres betörésről szóló hírek, mert mint kiderült, az ékszer- és óralopást csak akkor fedezték fel, amikor a család visszatért Katarból. Két gyanúsítottat már letartóztattak, a nyomozás még tart.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Raheem Sterling az Egyesült Államok elleni csoportmeccsen, a vb-n (Fotó: MTI/AP/Ebrahim Noroozi)
 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.