Visszatérhet az angol válogatotthoz a családját féltő sztár

Raheem Sterling közvetlenül az Anglia–Szenegál (3-0) vb-nyolcaddöntő előtt utazott haza Katarból, amikor olyan hírek jelentek meg, hogy fegyveresek betörtek a házába, miközben a családja otthon tartózkodott. A Daily Mail arról ír, hogy a Chelsea szélsője pénteken visszatérhet a válogatotthoz.

Magyar Nemzet
2022. 12. 08. 7:59
STERLING, Raheem
al-Hor, 2022. november 25. Az angol Raheem Sterling (k) az amerikai Haji Wright (b) és Tyler Adams között rúgja el a labdát a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Anglia-Egyesült Államok mérkõzésen az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. november 25-én. MTI/AP/Ebrahim Noroozi Fotó: Ebrahim Noroozi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brutális fegyveres rablásról szóltak a hírek, az angol Sun bulvárlap kürtölte szét , hogy amíg a katari futball vb-n képviselte a hazáját, fegyveres betörők hatoltak be az angliai otthonába, és két gyermeke is a házban tartózkodott, amikor háromszázezer font értékben órákat vittek el a betörők.

Sterling úgy viselkedett, mint bármely családapa, azonnal hazautazott a családjához közvetlenül a Szenegál elleni vb-nyolcaddöntő előtt, és úgy döntött, hogy addig nem is tér vissza Katarba, amíg nem tudja 100 százalékig biztonságban a családját. A Daily Mail szerint eljött ez a pillanat, Sterling már pénteken visszatérhet az angol válogatotthoz, legalábbis már azon dolgoznak, hogyan utazhatna Londonból a leghamarabb Katarba. Ennek ellenére az nem valószínű, hogy szombaton a Franciaország elleni negyeddöntőben pályára is lép.

 

Sterling számára tehát valójában csak akkor folytatódhat a vb, ha Anglia sikerrel veszi a címvédő elleni akadályt, és 2018 után újra bejut a legjobb négy közé.

 

A rendőrség egyébként közölte, hogy nem voltak teljesen igazak a fegyveres betörésről szóló hírek, mert mint kiderült, az ékszer- és óralopást csak akkor fedezték fel, amikor a család visszatért Katarból. Két gyanúsítottat már letartóztattak, a nyomozás még tart.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Raheem Sterling az Egyesült Államok elleni csoportmeccsen, a vb-n (Fotó: MTI/AP/Ebrahim Noroozi)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.