Griezmann bohócot csinált magából, rózsaszínűre festette a haját

Az Alético Madrid világbajnok francia játékosa már a Barcelona elleni rangadó kezdése előtt feltűnést keltett.

Magyar Nemzet
2023. 01. 08. 21:25
FBL-ESP-LIGA-ATLETICO MADRID-BARCELONA Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann (TOP) heads the ball next to Barcelona's Spanish midfielder Sergio Busquets (L) during the Spanish League football match between Club Atletico de Madrid and FC Barcelona at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on January 8, 2023. (Photo by Pierre-Philippe Marcou / AFP) Fotó: Europress/AFP/Pierre-Philippe Marcou
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

vagy a cirkuszból érkezett a Barcelona elleni rangadóra, vagy összekeverte a sportitalt a butykossal, mindenesetre sikerült megtréfálnia a futballrajongókat szerte a világon. Rózsaszínűre festette a haját, mintha nem is labdarúgóként, hanem bohócként kívánna a közönség elé lépni. Az internet persze felrobbant, a közösségi médiában ízekre szedték a világbajnok francia játékost.

Az Atlético Madrid és a Barcelona mégis csak futballmérkőzést játszott egymással a spanyol bajnokság, a La Liga 16. fordulójában. A két csapat a következőképpen állt fel.

Atlético Madrid: Oblak – Molina, Szavics, José Giménez, Reinildo – M. Llorente, Koke, P. Barrios, Carrasco – Joao Félix, Griezmann.
Barcelona: Ter Stegen – Koundé, R. Araújo, Christensen, A. Baldé – F. de Jong, Busquets, – O. Dembélé, Ansu Fati,

Később majd beszámolunk a végeredményről is.

Borítókép: Rózsaszínű fejről is ugyanúgy pattan a labda… (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.