A DVTK-t a Real Madridhoz hasonlítják, de ez nem dicséret

A DVTK halad célja, a feljutás felé a labdarúgó NB II-ben. Vasárnap a Diósgyőr Ajkán nyert 1-0-ra, a hazai vezetőedző, Jeney Gyula a meccs után arról panaszkodott, hogy a borsodiak állandó játékvezetői hátszelet élveznek a másodosztályban.

Magyar Nemzet
2023. 02. 13. 17:29
Jeney Gyula
labdarúgó NB II Fotó: fcajka.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ránézésre semmi meglepő nincs abban, hogy az NB II listavezetője, a DVTK vasárnap 1-0-ra legyőzte az Ajkát. A hazaiak vezetőedzője, Jeney Gyula azonban úgy érezte, hogy több volt a meccsben, mert csapata lefocizta a Diósgyőrt.

A szakember innen kiindulva egészen messzire jutott: a Real Madrid, a Barcelona és a Juventus javára elkövetett csalásokig.

– Nyolc tizenegyesből egyet sem kapunk meg, a DVTK a Tiszakécske ellen is kapott kamutizit. De ez ilyen, tudjuk, a Real Madrid, a Barcelona, a Juventus is azért nyeri meg a meccseit, mert ők azok. Csalnak nekik sokszor a játékvezetők. De ezzel nincs probléma, mert nem tudatosan csinálják – mondta Jeney, akinek csapata, az Ajka 35 ponttal a hatodik helyen áll az NB II tabelláján.

A feljutás felé menetelő DVTK 52 ponttal vezet, a hétfő este játszó MTK előtt nyolc, a harmadik helyezett Péccsel szemben kilenc pont az előnye.

Borítókép: Jeney Gyula, az Ajka vezetőedzője (Forrás: fcajka.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.