Ronaldo meghozta a döntését, ami várható volt: elköltözött Rijádból

Helyi sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo titokban elköltözött a rijádi Four Seasons hotelből, ahol eddig lakott a családjával. Az ötszörös aranylabdás Ronaldo a főváros környékén immár csendesebb környezetben lakik egy feltehetően hatalmas villában, de erről egyelőre még nem szivárogtak ki részletek.

Magyar Nemzet
2023. 02. 22. 9:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester Unitedtól novemberben távozott jobb híján tavaly év végén a szaúdi al-Nasszr csapatához igazolt, ahol mesés fizetést kap: két és fél idényre szóló szerződést írt alá, s évente kétszázmillió eurót utalnak neki. Bőven telt belőle, hogy havi 266 ezer dollárért kibéreljen két emeletet a rijádi Four Seasons hotelben, a 99 emeletes Kingdom Towerben.

Ronaldo
Ronaldo magasra jutott Rijádban

Ám várható volt, hogy Ronaldo – aki élettársával, Georgina Rodríguezzel öt gyermeket nevel – nem marad sokáig a szállodában, és csendesebb környezetbe költözik, ahol jobban óvhatja a magánéletét. A „lakáscsere” pedig egybehangzó sajtóhírek szerint a napokban megtörtént, és Ronaldóék a nagyvárosi nyüzsgésből kivonulva a legnagyobb titokban egy Rijád környéki villába költöztek. Hogy hova, egyelőre nem tudni, de bizonyára csak idő kérdése, hogy a média ezt is kiszagolja.

Ronaldo szombaton újra pályára lép

A The Mirror információ szerint Ronaldóék új otthona egy exkluzív épületegyüttesben található, ahol a legmagasabb szintű biztonság garantálja a család nyugalmát, ugyanakkor üzletek, éttermek, edzőtermek és egyéb szolgáltatások is rendelkezésre állnak,

Biztosra vehetjük, hogy a közösségi médiát is kiválóan kezelő pár hamarosan megoszt majd információmorzsákat az Instagramon, ahol Ronaldónak 550 millió követője van, míg Georgina Rodríguez esetében ez a szám 46,5 millió. S már az al-Nasszr csapata is összehozott 13,1 milliót.

Az Instagramon a földkerekségen Rolnaldót követik a legtöbben, a sorban utána (432 millió), a valóságshow-szereplő és modell Kylie Jenner (380 millió), az énekesnő Selena Gomez (380 millió) és a filmsztár Dwayne Johnson (365 millió) következik.

Az al-Nasszr vezeti a szaúdi labdarúgó-bajnokságot, a 38 éves Ronaldo pedig négy meccs után öt gólnál jár. A csapat legközelebb szombaton lép pályára.

Eddig itt lakott Cristiano Ronaldo és családja Rijádban:

Borítókép: Ronaldo már a következő meccsére készül (Forrás: Twitter/AlNassr FC)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.