Bognár György nem kímélte a játékvezetőt a kiesés után

A tavalyi döntős Paks idén nem jutott be a legjobb négy közé sem a Magyar Kupában, miután hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedett a Vasas ellen. Bognár György, a paksi vezetőedző szerint a játékvezető sokat tévedett, és nagyban hozzájárult az angyalföldiek továbbjutásához.

Magyar Nemzet
2023. 03. 02. 8:49
BOGNÁR György
Labdarúgó NBI - Puskás Akadémia FC-Paksi FC Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

tavaly a Magyar Kupa döntőjéig vezette a Paksot, majd távozott a kispadról. Néhány hónappal később visszatért a Tolna megyei csapathoz, de a kupamenetelés ezúttal elmaradt.

A Vasas elleni 3-2-es vereség után Bognár nem kímélte Antal Péter játékvezetőt, igaz, saját csapata esetében is elismerte a hibákat.

– Az első tizenöt percben bealudtunk, komoly előnyt szerzett a Vasas, de aztán ezt a játékkal tudtuk kompenzálni. A játékvezető mindkét oldalra ugyanannyit tévedett, kivéve a tizenegyeseknél, ott döntő hibákat követett el.

Mondhatnám azt is, hogy továbbjuttatta a Vasast a bíró, de hát ez benne van sajnos a fociban.

Megfordíthattuk volna a meccset, ha olyan ítéletek születnek, amelyekkel mi is haladhatunk előre.

mondta a paksi szakember, aki szerint csapatának járt volna büntető, míg a Vasasé nem volt jogos.

Kondás Elemér, az NB I-ben utolsó helyen álló Vasas vezetőedzője értelemszerűen boldogabb volt.

– A csapat egységes volt, rúgtunk szép gólokat, ahogy az ellenfelünk is. Fegyelmezettek voltunk, küzdöttünk, amikor kellett, csúsztak-másztak a srácok, amikor az ellenfél pedig nagy nyomást helyezett ránk 3-1 után. Remélem, ezt a bajnokságban is meg tudjuk majd ismételni – mondta az angyalföldiek mestere.

Borítókép: Bognár György (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.