Lionel Messi apja kifakadt: „Meddig hazudoznak még a fiamról?”

„Álhírek” – figyelmeztetett Lionel Messi édesapja, Jorge Messi, aki egyben a hétszeres aranylabdás futballista ügynöke is. Egyúttal három konkrét sajtóhírt is megcáfolt, amelyek a Paris Saint-Germain argentin világbajnokáról jelentek meg az utóbbi időben. E szerint Messi nem lép Cristiano Ronaldo útjára.

Magyar Nemzet
2023. 03. 18. 10:24
MESSI, Lionel
Doha, 2022. november 30. Az argentin Lionel Messi a katari labdarúgó-világbajnokság C csoportjának harmadik fordulójában játszott Lengyelország-Argentína mérkõzésen a Dohai 974 Stadionban 2022. november 30-án. MTI/EPA/Friedemann Vogel Fotó: Friedemann Vogel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ami biztos, hogy szerződése lejár a jelenlegi idény végén a PSG-vel, s mivel már csak egy-két hónap van hátra addig, természetesen rengeteg pletyka jelenik meg az argentin sztár jövőjéről. Ezek közül az egyik legfrissebb az volt, amelyet mi is megírtunk : Messi gigafizetésért Szaúd-Arábiába szerződhet, amivel tulajdonképpen a már ott futballozó nyomdokába lépne.

messi ronaldo
Lionel Messi és Cristiano Ronaldo aligha futballoznak együtt Szaúd-Arábiában. Fotó: Giuseppe Cacafe/AFP

A hír Jorge Messi közösségi médiában közzétett posztja szerint nem igaz. A 35 éves klasszis apja, egyben ügynöke a hivatalos Instagram-oldalára feltöltött sztoriban álhírnek minősítette a szaúdi folytatásról szóló pletykát. S nem csak azt.

Bejárta a sajtót a hír, miszerint Messi idő előtt fejezte be a PSG csütörtöki edzését, aminek oka bizonyos lapok szerint az volt, hogy összeveszett a csapat vezetőedzőjével, Christophe Galtierrel. Ez Messi apja szerint álhír.

Ugyancsak téves információnak nevezte azt a terjedő hírt, miszerint a PSG nem fogadta el Messi feltételeit az új szerződés megkötésére vonatkozóan. Minderről az átigazolási hírekben mérvadónak számító hírforrás, az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is beszámolt a Twitter-oldalán.

Jorge Messi ráadásul feltűnően indulatosan kommentálta a fiáról megjelent pletykákat.

„Meddig folytatják a hazudozást? Hol vannak a bizonyítékok? Várjunk csak… hiszen ezek mind álhírek. Nem fogjuk tűrni a további kitalált sztorikat, amelyekkel csak kattintásokra vadásznak” – írta Messi apja, aki figyelmeztette követőit, hogy ne higgyenek el mindent, amit a fiáról olvasnak a médiában.

Messi jövője tehát továbbra sem dőlt el, ám apja kifakadásából arra mindenképpen következtetni lehet, hogy a PSG-vel való szerződéshosszabbítás nem kizárt, arra viszont kicsi az esély, hogy a sztárjátékos Szaúd-Arábiába igazol. Az is biztos, hogy a Barcelona tárt karokkal fogadná haza Messit, erről a vezetőedző Xavi is beszélt nemrég.

Borítókép: Lionel Messi aggódva figyelheti a róla szóló kétes hitelességű pletykákat (Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.