A Diósgyőr mindenkit megtéveszt: vár is, meg nem is

Az élvonaltól 2021-ben búcsúzó Diósgyőr labdarúgócsapata öt fordulóval az NB II-es bajnokság vége előtt matematikailag is bebiztosította a feljutását az első osztályba. Kuznyecov Szergej csapata a 90. percben szerzett győztes góllal nyert a Kozármisleny ellen.

Magyar Nemzet
2023. 04. 23. 20:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kozármislenyi 3-2-es győzelme után a Diósgyőr előnye öt fordulóval az NB II zárása előtt 16 pont a harmadik helyen álló, Kazincbarcikán 1-0-s vereséget szenvedő Ajka előtt. A másodosztályból az első két együttes kerül fel az NB I-be. 

Kuznyecov Szergej vezetőedző az M4 Sportnak méltatta a DVTK csapatszellemét, amelynek köszönhetően megszerezte a feljutást jelentő három pontot. – Elértük az egyik célunkat, ám van még hátra öt forduló, semmi nem változott. A következő mérkőzéseket is szeretnénk megnyerni, és ezért mindent meg is teszünk – fogalmazott. A következő idényre vonatkozó kérdésre annyit felelt: – Az még arrébb van, nekünk elsősorban le kell zárnunk ezt a bajnokságot, erre az öt mérkőzésre készülünk és meg kell nyernünk, utána majd látni fogjuk. Sajtóhírek szerint Kuznyecovot a Puskás Akadémia csábítja. 

Borítókép: Volt minek örülni (Fotó: Dvtk.eu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.