A Real Madrid játékosa ököllel ütött a parkolóban, de szerinte oka volt rá

Elég baj a Real Madrid futballcsapatának, hogy szombat éjjel hazai pályán bajnoki meccsen 3-2-re kikapott a Villarrealtól, de a meccsnek utóélete is lett, ami nagyon kínos a királyi gárdának. A találkozó után a hazaiak uruguayi középpályása, Federico Valverde megvárta a parkolóban a vendégek labdarúgóját, Álex Baenát, akit ököllel arcon ütött.

Magyar Nemzet
2023. 04. 09. 12:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A La Liga 28. fordulójában a Villarreal nagy meglepetésre idegenben 3-2-re legyőzte a Real Madridot, és amint arról beszámoltunk, a lefújás után a vendégek öltözőjében nagy ünneplés volt. Ám amikor a Villarreal elhagyta volna a Santiago Bernabéu Stadiont, a parkolóban incidens történt. A beszámolók szerint Federico Valverde azt kiabálta Álex Baenának, hogy „a család szent és sérthetetlen”, amikor megütötte a vendégek játékosát. Valverde ezt nem is tagadja, de elmondása szerint mindennek előzménye a két csapat januári, a Király-kupa-nyolcaddöntőben játszott találkozójáig nyúlik vissza. A meccsen Baena megrúgta Valverdét, és a Real Madrid játékosa szerint akkor azt kiabálta neki: „most sírj, hogy a fiad nem fog megszületni”. Valverde felesége terhessége alatt közel állt második gyermekének elvesztéséhez. Baena tagadja, hogy ilyesmit mondott volna Valverdének.

„Nagyon örülök a csapatunk csodálatos győzelmének, egy olyan helyszínen, mint a Santiago Bernabéu, ugyanakkor végtelenül szomorú vagyok a meccs után elszenvedett agresszió miatt, és meglepett, amit rólam állítanak. Teljesen hamis, hogy ilyesmit mondta volna” – posztolta Álex Baena a Twitteren. 

A Marca sportnapilap szerint Baena fontolgatja, hogy feljelentést tesz a rendőrségen.

A szombat éjjeli találkozón a Real Madridba Valverde az 59. percben állt be helyére, a vedégeknél Álex Baena a 91. percig pályán volt, a hosszabbításban lecserélték.

Borítókép: Federico Valverde (Forrás: Twitter/Real Madrid C. F.)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.