Óriási balhé, két Bayern-játékos összeverekedett a BL-zakó után

Nem elég, hogy a Bayern München súlyos, 3-0-s vereséget szenvedett el Manchester City otthonában a Bajnokok Ligája-negyeddöntő első meccsén kedd este, Sadio Mané és Leroy Sané még össze is verekedett az öltözőben. A német játékos arca fel is dagadt, a klub nem kommentálja az esetet.

Magyar Nemzet
2023. 04. 12. 19:37
firo : 02/11/2023, football, soccer, 1st league, 1st Bundesliga, season 2022/2023, 20th matchday, FC Bayern Munich - VfL Bochum
firo : 02/11/2023, football, soccer, 1st league, 1st Bundesliga, Fotó: MARCEL ENGELBRECHT
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rengeteg a feszültség a Bayern München háza táján. A német sajtó a klub vezetőségét bírálja a meggondolatlan edzőváltás miatt, ami után a negyeddöntőig a BL-ben 100 százalékos bajorok a kiesés szélére kerültek a Manchester City elleni első meccsen. A java pedig csak ezután következett: a Bild információja szerint komoly balhé tört ki az öltözőben és Leroy Sané között, aminek tettlegesség lett a vége.

Sané kezdőként végigjátszotta a meccset, és nagyon motiváltnak tűnt volt csapata ellen, hiszen korábban a Manchester City játékosa volt. Mané, akit korábbi liverpooli kedvencként ugyancsak fűthetett a bizonyítási vágy, csereként a 69. percben lépett pályára, akkor még 1-0-s angol vezetésnél.

A két játékos már a meccs közben összeszólalkozott, majd a lefújás után Mané arra panaszkodott, hogy Sané tiszteletlenül beszélt vele a pályán. Végül a Bild szerint a szenegáli sztár hirtelen rátámadt Sanéra, akit ököllel arcon is ütött. A csapattársaknak kellett közbelépni, szétválasztani az egymásnak eső feleket. Állítólag Sanét kiküldték az öltözőből, hogy lenyugodjanak a kedélyek, a hírek szerint feldagadt és vérzett az ajka Mané ütésétől.

Beszámolók szerint a vita konkrét kiváltó oka a mérkőzés 83. percében történt: ekkor Mané egy beívelésre nem a megfelelő helyre futott, ami miatt Sané dühösen rárivallt, és ezen összevesztek. 

Miután a Bayern visszaérkezett Münchenbe, Sané eltűnt az oldalsó kijáraton, Mané pedig komoran, sietve hagyta el a repülőteret, így menekültek a kellemetlen kérdések elől. A klub eddig nem kommentálta az ügyet, amelynek megtörténtét több német médium is megerősítette. 

Már arról is cikkeznek, hogy a Bayern vélhetően komoly pénzbüntetéssel szankcionálja majd a csapattársára támadó szenegálit, aki tavaly nyáron 32 millió euróért érkezett a Liverpooltól.

Borítókép: Leroy Sané egy Bochum elleni korábbi meccsen (Fotó: Marcel Engelbrecht / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.