Meccs előtt, a kezdőkörben kérte meg barátnője kezét a füredi középpályás

A legnagyobb titokban készítette elő a meglepetést Róth István.

Magyar Nemzet
Forrás: VEOL2023. 05. 22. 13:37
A Nagykanizsa elleni mérkőzés előtt, a kezdőkörben kérte meg a párja, Bánhelyi Nóra ajkai kézilabdázó kezét Róth István, az NBIII-as Balatonfüred FC labdarúgója - lánykérés meccs előtt Forrás: VEOL/Pesthy Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NB III-ban szereplő Balatonfüredi FC labdarúgója, Róth István vasárnap délután csapata Nagykanizsa elleni mérkőzése előtt, a pályán kérte meg szerelme kezét. A huszonnyolc éves középpályás szerelme maga is sportoló, az NB II-es ajkai kézilabdacsapatban játszik. Bánhelyi Nóra Noszlopon tanít, pedagógus asszisztens, de kézilabdaedzőként is dolgozik, kisgyerekekkel foglalkozik.

Róth István a Veszprém Vármegyei Hírportálnak elmondta:

Megpróbáltam a legnagyobb titokban szervezni az eseményt. Remélem, hogy a sejtésen kívül másra nem derült fény.

A labdarúgó úgy érzi, tökéletesen összeillenek párjával. Róth István Veszprémben dolgozik, Ajkán él, és Balatonfüreden futballozik. Szerinte ez „egyfajta Bermuda-háromszög”, ahol „néha elveszik”, de egyébként élvezi ezt az egészet. Szívesen maradna a füredi csapatnál, jól érzi magát itt, és majd nyáron derül ki, hogyan alakul számára a folytatás.

Borítókép: Lánykérés a balatonfüredi pályán (Fotó: VEOL/Pesthy Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.