Lánykérés a javából: a pályán esett össze a barátnője kedvéért + videó

Furcsa módját választotta egy albán férfi, hogy megkérje a kedvese kezét.

Magyar Nemzet
2023. 01. 02. 18:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Míg a futballisták bemelegítettek, a pályára rohant az albán KF Tirana csapatának egy szurkolója. A férfi magánakciója látszólag félresikerült, mert megcsúszott a gyepen, majd nagy fájdalmak közepette elterült a földön, és úgy tűnt, hogy meg is sérült, így a biztonsági őrök az orvosi stábot hívták segítségül. Emellett a férfi barátnőjét is a pályára szólították, és amikor a hölgy megérkezett, kiderült, hogy a nagybetegnek valójában kutya baja, csupán színjátékot adott elő a barátnője kedvéért. A férfi azonnal térdre pattant, és a zsebéből egy eljegyzési gyűrűt húzott elő. A küldetése sikerrel járt, mint az a videóból is kiderül:

A borítókép illusztráció (Forrás: Burst.shopify.com)



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.