Nem teljesülhet a magyar válogatott védő álma

Szalai Attila csapata, a Fenerbahce már biztosan nem lehet török bajnok. A magyar labdarúgó együttesének egy fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan a hátránya a Galatasaray-jal szemben.

Magyar Nemzet
2023. 05. 31. 8:07
Fenerbahce v Trabzonspor - Turkish Super Lig
ISTANBUL, TURKIYE - MAY 18: Attila Szalai (L) and Irfan Can Egribayat (70) of Fenerbahce celebrate during the Turkish Super Lig week 34 football match between Fenerbahce and Trabzonspor at Ulker Stadium in Istanbul, Turkiye on May 18, 2023. Oguz Yeter / Anadolu Agency (Photo by Oguz Yeter / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Fotó: AFP/Anadolu Agency
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar labdarúgó-válogatott védője, idén nem lehet török bajnok. A Fenerbahce 25 éves védője végig a pályán volt az Antalyaspor ellen a török bajnokság utolsó előtti fordulójában rendezett mérkőzésen, Szalai csapata különösebb gond nélkül 2-0-ra győzött. De mégsem ünnepelhet, mert a tabella élén álló Galatasaray idegenben győzte le 4-1-re az Ankaragücü együttesét, többek között a korábbi argentin válogatott csatár, Mauro Icardi két góljának köszönhetően.

Fenerbahce v Trabzonspor - Turkish Super Lig
Szalai Attila idén nem ünnepel. Fotó: AFP/Anadolu Agency

Győzelmével a Galatasaray az utolsó forduló eredményétől függetlenül megnyerte a Super Liget. Az utolsó, a bajnoki cím szempontjából immár tét nélküli fordulóban a Galatasaray hazai pályán fogadja Szalai együttesét, a Fenerbahcét.

Borítókép: Szalai Attila idén nem lett török bajnok (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.