Szalai Attila főszereplő lett a Fenerbahce mérkőzésén + videó

Három külföldi bajnokságban is játszottak hétfőn olyan mérkőzést, illetve mérkőzéseket, amelyeken pályára léptek magyar légiósok. Közülük a Fenerbachce légiósa, Szalai Attila főszereplővé lépett elő, mivel ő szerezte csapata győztes gólját.

Magyar Nemzet
2023. 04. 11. 7:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőre is jutott több mérkőzés, amelyen magyar légiósok játszottak. A szokásos hétvégi összeállításunkban megírtuk , mindössze két külföldön játszó honfitársunk tudott eredményes lenni, ám ha a hétfőt még az előző héthez csatoljuk, mert a hétvégi fordulókat zárta le, akkor ez a szám kiegészül háromra. A török bajnokság 28. fordulójában a Fenerbachce a Karegümrük vendége volt, és szokás szerint ott volt a kezdőcsapatban. A 25 éves magyar válogatott védő 1-1-es állásnál ment előre az ellenfél kapujához, és a jobbról érkező beadásból a jobb alsó sarokba fejelt: a végeredmény 2-1-lett.

SZALAI ATTILA GÓLJA 6:00-NÁL

A Fenerbahcénak ez volt a 26. mérkőzése a bajnokságban, egyes csapatok viszont már 27 találkozónál tartanak, attól függően, hogy a pusztító földrengés miatt mennyi meccsük maradt el. Ezért a tabella egyelőre nem tükrözi a valós képet, mindenesetre Szalai Attila együttese hat pont hátránnyal áll a második helyen az ugyancsak 26 mérkőzéses Galatasaray mögött, és kettővel előzi meg a Besiktast, amely viszont már 27 meccsen van túl.

A svájci első osztályban a Grasshoppers Bolla Bendegúzzal a védelmében a Young Boyshoz látogatott el, 2-0-ra kikapott, a magyar futballista a 81. percben összeszedett egy sárga lapot. Az olasz második vonalban a Parma 1-0-ra nyert a Cittadella otthonában, Balogh Botond nem volt aktív részese a sikernek, mert a kispadon ragadt. A Pisa Nagy Ádámmal a soraiban 0-0-ra végzett otthon a Cagliarival, a válogatott középpályás neve mellé egy sárga lap került be az 56. percben.

Borítókép: Szalai Attila gólja fontos három pontot eredményezett (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.