Távozik Ciprusról a magyar válogatott futballista

Az AEK Larnaca kedden bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg Nikolics Nemanja május végén lejáró szerződését, így a magyar támadó távozik a ciprusi klubtól.

Magyar Nemzet
2023. 05. 30. 14:23
NIKOLICS Nemanja
Telki, 2021. május 18. Nikolics Nemanja a részben budapesti rendezésû Európa-bajnokságra készülõ magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzõközpontban 2021. május 18-án. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az AEK Larnaca kedden közleményt adott ki, miszerint Nikolics Nemanja mellett Oier Sanjurjo, Roberto Rosales, Kiprosz Hrisztoforu és Artem Gromov szerződését sem hosszabbítja meg. 

A török Pendiksportól januárban Ciprusra igazolt Nikolics tizenhat tétmérkőzésen lépett pályára a ciprusi csapat mezében, ezeken egy gólt szerzett. A Gyurcsó Ádámot is alkalmazó AEK Larnaca hazája bajnokságában a harmadik helyen végzett, a Konferencialigában pedig a nyolcaddöntőben vérzett el a későbbi döntős West Ham Uniteddel szemben.

Borítókép: Nikolics Nemanja (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.