Belecsapott a Fradi, ma már edzőmeccset is játszik

A Ferencváros hétfőn megérkezett az ausztriai edzőtáborba és kedden már felkészülési mérkőzést is játszik, a Qarabag lesz az ellenfele. Az azeri csapat egy éve kiverte a Fradit a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában.

Magyar Nemzet
2023. 06. 27. 7:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros hétfőn vonattal utazott a Keleti pályaudvarról Salzburgba, majd onnan busszal Bramberg am Wildkogelbe, az edzőtábor helyszínére. A festői szépségű település bevált helyszín, a Fradi az elmúlt években már edzőtáborozott itt.

Sztanyiszlav az előző idény végén úgy nyilatkozott, hogy az ausztriai edzőtáborba már a végleges kerettel szeretne utazni. Nos, a Fradi eddig két magyar (Varga Barnabás és Halmai Ádám) és öt külföldi játékost igazolt, és hatan tértek vissza kölcsönből. A távozók listája nem ilyen népes, Bogdán Ádám és Vécsei Bálint szerződését nem hosszabbította a meg a klub, Adnan Kovacevic pedig Lengyelországba igazolt. 

Csak emlékeztetőül az érkezők névsora: Varga Barnabás (Paksi FC), Halmai Ádám (Soroksár SC), Mohammed Abu Fani (izraeli, Maccabi Haifa – Izrael), Ibrahim Cissé (francia–szenegáli, SM Caen – Franciaország, szabadon igazolhatóként), Tosin Kehinde (nigériai, Randers FC – Dánia, szabadon igazolhatóként), Cebrail Makreckis (lett–marokkói, Pirin Blagoevgrad – Bulgária, szabadon igazolhatóként), Alekszandar Pesics (szerb, Crvena zvezda – Szerbia).
Kölcsönből az alábbiak tértek vissza: Varga Ádám (Kecskeméti TE), Iyinbor Patrick (Vasas FC), Katona Bálint (Kecskeméti TE), Katona Máté (Kecskeméti TE), Stjepan Loncar (bosnyák, KV Kortrijk – Belgium), Roko Baturina (horvát, Racing Santander – Spanyolország).

Az edzőtáborban már részt vesznek azok is, akik a múlt héten még a válogatottakban szerepeltek, így a magyarok közül Varga Barnabás és Baráth Péter is.

A magyar bajnok a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában a feröeri KÍ-vel találkozik, az első meccset idegenben vívja július 11-én vagy 12-én.

A Ferencváros kedden 18.00-tól játszik a Qarabaggal.

Íme, a FradiMédia rövid filmje az első napról:

Borítókép: Sztanyiszlav Csercseszov eligazítást tart (Fotó: Fradi.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.