Egykori miniszter szentesítette Szalai Ádám esküvőjét + kép

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott egykori csapatkapitánya július elején házasodott meg Toszkánában, ahol egybekötötte az életét a párjával, gyermeke édesanyjával, a modell-színésznő Krista Tchernevával. Most az is kiderült, hogy az esküvőt Balog Zoltán református püspök celebrálta, aki korábban az Orbán-kormány egyik minisztere volt.

Magyar Nemzet
2023. 07. 17. 18:52
null
Budapest 20220926 Labdarúgás 2022 Nemzetek Ligája NL Magyarország Olaszország Fotó Árvai Károly Nemzeti Sport Szalai Ádám szurkolók Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok érdekesség kiszivárgott már esküvőjéről, például az, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya és Lőw Zsolt, a Bayern München másodedzője is ott volt a vendégek között, vagy hogy elénekelték az Ismerős Arcok Nélküled című dalát is, amely a válogatott meccseinek is alaptételévé vált az elmúlt években.

Most újabb részlet látott napvilágot: Balog Zoltán egykori miniszter, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) volt vezetője előtt mondta ki a boldogító igent az ifjú pár. Erről a közösségi oldalán tett közzé fotókat a volt miniszter, aki jelenleg református lelkészként és püspökként látja el hivatását.

„Holtomiglan, holtodiglan” – fűzte hozzá Balog Zoltán a magukért beszélő képekhez.

Szalai Ádám és a bolgár származású, de már Németországban született Krista Tcherneva kapcsolata 2018-ban kezdődött, a hölgy modellként és színészként dolgozik, utóbbi minőségében a magyar nézők például találkozhattak vele a Kitz titkai című Netflix-sorozatban 2021-ben. A pár közös gyermeke, Szalai Efimia Anna tavaly augusztusban született, Szalai egy nyilatkozatában főállású édesapának jellemezte önmagát a tavasszal.

Mondhatta ezt akkor azért is, mert szerződést bontott a svájci FC Basel csapatával, s akkor már hónapok óta csapat nélkül volt. Mint utóbb kiderült, nem is lesz már új klubja, ugyanis a magyar válogatott júniusi meccsei előtt sajtótájékoztatón jelentette be a visszavonulását, majd a Litvánia ellen 2-0-ra megnyert Eb-selejtezőn a B-középben tombolt a szurkolókkal, akik így köszöntek el tőle a Puskás Arénában.

Borítókép: Szalai Ádám megházasodott (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.