Szoboszlai Dominikot három meccsen, a Bayern ellen is láthatjuk a tévében

Remek hír érkezett azoknak a magyar szurkolóknak, akik élőben szeretnék követni Szoboszlai Dominik felkészülési meccseit a Liverpoolnál. A Spíler1 a Vörösök három barátságos találkozóját élőben közvetíti – írja a Bors. Szoboszlai a Bayern München ellen is pályára léphet.

Magyar Nemzet
2023. 07. 20. 16:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

ezen a nyáron 70 millió euróért (26 milliárd forint) igazolt a Liverpoolhoz, melynek színeiben július 19-én, a Karlsruher SC ellen már pályára is lépett felkészülési mérkőzésen.  Egy félidőt töltött a pályán, és ügyes megmozdulásokkal vétette észre magát, csapata pedig 4-2-re győzött.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik szerdán már a Vörösök mezében kergette a labdát Forrás: Facebook.com/LiverpoolFC

A Liverpool legközelebb július 24-én, hétfőn a Fürth ellen lép pályára. Még ezt a találkozót sem adja tévécsatorna, utána viszont a Spíler TV a Liverpool három felkészülési mérkőzését is élőben közvetíti.

Szoboszlai: Jöhet a Leicester City, a Bayern München és a Darmstadt

A Spíler1 exkluzív közvetítésének köszönhetően tehát a magyar rajongóknak nem kell a Premier League-szezon kezdetéig várni, már korábban, július 30-tól bepillantást kaphatnak a Liverpool megújult csapatának mérkőzéseibe. Az angol csapat, kihasználva ázsiai népszerűségét, hamarosan a Távol-Kelet felé veszi az irányt és Szingapúrban lép pályára. Július 30-án a Leicester City, majd augusztus 2-án a Bayern München ellen játszik felkészülési mérkőzést Jürgen Klopp csapata. A Premier League szezon előtti „főpróbáját” pedig augusztus 7-én tartják Angliában, amikor a Darmstadt lesz a Liverpool ellenfele – írja a Bors.

A három felkészülési mérkőzés közvetítésének időpontjai:

július 30., 10.55 Liverpool–Leicester City
augusztus 2., 13.25 Liverpool–Bayern München
augusztus 7., 19:55 Liverpool–Darmstadt

Borítókép: A Liverpool németországi edzőtáborában nem csak a labda került elő (Forrás: Liverpool FC/Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.