Szoboszlai leigazolása után a Liverpool a magyar szurkolóknak kedveskedik

Amióta válogatottunk csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a Liverpool labdarúgója lett, az angol sztárcsapat több gesztust is tett a magyar szurkolóknak.

Magyar Nemzet
2023. 07. 03. 14:00
Szoboszlai Dominik Liverpool
Szoboszlai Dominik Liverpool Fotó: facebook.com/LiverpoolFC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár már két nappal korábban is biztosnak tűnt, hogy a Liverpoolnál folytatja a pályafutását, az angol klub csak vasárnap 17 órakor kerített sort a hivatalos bejelentésre. Néhány perccel korábban a Vörösök egy fényképpel harangozták be a jeles eseményt, amely utalt arra, hogy mi következik. A fotón Szoboszlai karja látható, miközben a középpályás új csapata hazai és idegenbeli mezét tartja úgy, hogy azok egy magyar zászlót formáznak.

Most pedig egy gesztust tett a Liverpool a magyar szurkolóknak. A klub webshopjában már vasárnap óta megvásárolhatók a Szoboszlai nevével ellátott, nyolcas számú mezek, a kiszállítási díjat pedig a magyarországi rendelések esetén elengedik a szerdán hajnali egy óráig leadott rendelések esetén.

Borítókép: Szoboszlai Dominik (Forrás: Facebook/LiverpoolFC)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.