Cristiano Ronaldo megrázta magát, újabb rekordot döntött + videó

A szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában Cristiano Ronaldo csapata, az Al-Naszr 5-0-ra nyert idegenben az Al-Fateh ellen. Ronaldo három, a Bayern Münchentől igazolt Bajnokok Ligája-győztes csapattársa, Sadio Mané két góllal járult hozzá az Al-Naszr sikeréhez. Az ötszörös aranylabdás portugál az újabb fejes góljával megelőzte Gerd Müllert.

Magyar Nemzet
2023. 08. 26. 8:19
null
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo holds a ball as a referee signs on it during the Saudi Pro League football match between Al-Nassr and Al-Fateh at the Prince Abdullah Bin Jalawi Stadium in al-Hasa, on August 25, 2023. (Photo by Ali Al-HAJI / AFP) Fotó: Europress/AFP/Ali Al-Haji
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Arab Bajnokok Ligája megnyerése után rosszul kezdte a bajnokságot csapata, az Al-Naszr. A 3. fordulóban sikerült a javítás: Ronaldo alakulata idegenben 5-0-ra ütötte ki az Al-Fateh együttesét.

Ronaldóék ötször örültek    Fotó: Europress/AFP/Ali Al-Haji

Cristiano Ronaldo előbb sarokkal adott gólpasszt, majd mesterhármast hozott össze. A csapat-, és csatártársa, két gólt jegyzett a találkozón.

Az ötszörös aranylabdás portugál megszerezte a karrierje 146. fejes gólját, és a vonatkozó rangsorban Gerd Müllert lehagyva immár egyedüli csúcstartó.

Egy Ronaldo-fejes a 146-ból:

Borítókép: Ronaldo nagyot játszott az Al-Fateh ellen (Fotó: Europress/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.