Dárdai família és a Hertha: immár tripla nulla

Dárdai Pál csapata, a Hertha a Bundesliga II 3. fordulójában is kikapott, ezúttal a Hamburg vendégeként szenvedett 3-0-s vereséget. A berlini együttesben ezúttal is kezdő volt a magyar vezetőedző két fia, ifjabb Dárdai Pál és Dárdai Márton, a harmadik fivér, Bence ezúttal nem jutott szóhoz. A Hertha három forduló alatt nem hogy pontot, még gólt sem szerzett.

Magyar Nemzet
2023. 08. 19. 22:31
Hamburger SV - Hertha BSC, Dárdai Pál
19 August 2023, Hamburg: Soccer: 2nd Bundesliga, Hamburger SV - Hertha BSC, Matchday 3, Volksparkstadion. Hertha coach Pal Dardai is on the sidelines. Photo: Axel Heimken/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by AXEL HEIMKEN / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) Fotó: AFP/AXEL HEIMKEN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Német Kupában aratott győzelem nem hozott érdemi változást, a Hertha a harmadik fordulóban is súlyos vereséget szenvedett a labdarúgó Bundesliga másodosztályában. ezúttal is bizalmat szavazott két fiának, ifjabb Pálnak, azaz Palkónak és Mártonnak, igaz, Mártont lecserélte. Dárdai Bence ezúttal nem kapott lehetőséget.

firo : May 12th, 2023, football, 1st Bundesliga: First Bundesliga 1st FC Cologne - Hertha BSC Berlin Dárdai Pál
Dárdai Pál bajban, nem áll össze a csapat (Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP)

A Hamburg második gólját a felvidéki Bénes László szerezte büntetőből, a magyar válogatott Németh András csereként, 3-0-nál, a 85. percben állt be.

Nem kímélik a szimpatizánsok Dárdai Pált

A Hertha szimpatizánsai továbbra sem kímélik Dárdai Pált, az egyikük egyenesen azt írta, nincs véletlenül még egy lánya, mert ő is játszhatna. Egy másik pedig ironikusan azt, három meccsen nulla pont és nulla gól, csak egyetlen kiút van, igazolni kell még egy Dárdait.

A Hertha minden elképzelést alulmúlva kezdte az idényt, eddigi három meccsét egyaránt elvesztette és nem hogy pontot, még gólt sem szerzett. Lassan nem a fel-, avagy visszajutás lesz a feladat, hanem a bennmaradás a Bundesliga II-ben.

Borítókép: Családi szektor. Dárdai Pálnak címezve (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.