Megválhat a klubja a magyar válogatott motorjától

Olasz sajtóértesülések szerint a Serie B-ben szereplő Pisa futballklub elköszönne magyar válogatott játékosától, Nagy Ádámtól.

Magyar Nemzet
2023. 08. 24. 15:04
Nagy Ádám
Nagy Ádám Forrás: facebook.com/pisasportingclub
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2021 nyarán az angol Bristol Citytől igazolt a Pisához, és azóta 74 mérkőzésen lépett pályára az olasz másodosztályban szereplő csapat mezében. A Tuttomercatoweb információi szerint azonban könnyen elképzelhető, hogy ez a szám már nem fog tovább emelkedni, mert az olasz portál úgy tudja, Alberto Aquilani vezetőedző három játékosával nem számol ebben az idényben, így két védő, Hjortur Hermannsson és Arturo Calabresi, valamint a magyar középpályás is átadólistára került, és akár a nyáron mindegyikük távozhat az élvonalba vágyakozó együttestől.

Borítókép: Nagy Ádám a Pisa edzésén (Forrás: Facebook.com/pisasportingclub)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.