Nemes bosszút állt az ETO-n a csapat korábbi edzője

Nincs már százszázalékos csapat a labdarúgó NB II-ben, miután az ötödik fordulóban a Nyíregyháza hazai pályán 3-2-re legyőzte az eddig százszázalékos Győri ETO-t. Érdekesség, hogy a Nyíregyháza vezetőedzője, Tímár Krisztián tavaly még az ETO-t irányította.

Magyar Nemzet
2023. 08. 19. 21:35
Nyíregyháza, Tímár Krisztián
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nyíregyháza már az 1. percben vezetést szerzett, majd a győri egyenlítés után újabb két góllal 3-1-re is vezetett, a Győr a 79. percben egy gólra faragta a hátrányát, de egyenlíteni már nem tudott. Az ETO ezzel elszenvedte első vereségét, a Nyíregyházának kilenc pontja van.

– Érzelemdús mérkőzés volt, ilyenek a rangadók. Tisztában voltunk vele, hogy a Győr jó csapat, de a saját értékeinket is ismertük. Kicsit fáradtabban mozgott a társaság, ami elfogadható a hét harmadik mérkőzésén. Óriási szívvel küzdött a csapat. Ezzel a győzelemmel az eddigi döntetlenjeink is értékesebbek – értékelte a meccset Tímár Krisztián, aki tavaly még az ETO-nál dolgozott.

– A mérkőzés elején elkövetett hibánkkal alaposan megnehezítettük a saját feladatunkat. A második félidőben jól reagáltunk, erősítettem a támadósort, mindent kiadtunk magunkból, de hiába egyenlítettünk, azonnal megkaptuk a második gólt. Csalódott vagyok, hogy vereséget szenvedtünk, de ez is a futball része – nyilatkozta Antonio Munoz, az ETO mester.

Kikapott a Honvéd és a Soroksár is, mindkettő 2-1-re, előbbi Siófokon, utóbbi Kozármislenyben. A Vasas 2-2-es döntetlent játszott a Kazincbarcikával.

Borítókép: Meglepte a Nyíregyháza az ETO-t (Forrás: Nyíregyházi Spartacus)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.