Ronaldo táncra perdült, Mané verekedni készült + videó

A házigazda al-Nasszr 4-0-ra győzött az al-Sabab ellen a szaúdi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának keddi mérkőzésén. Az al-Nasszr két szupersztárja is eredményes volt, de míg Cristiano Ronaldo tánccal ünnepelte a dupláját, a harmadik gól szerzője, Sadio Mané viszont harcias kedvében volt, és kis híján összeverekedett a vendégek egyik futballistájával.

Magyar Nemzet
2023. 08. 30. 8:52
Cristiano Ronaldo, al-Nasszr
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo celebrates his goal during the Saudi Pro League football match between Al-Nassr and Al-Shabab in Riyadh's Al-Awal Park Stadium on August 29, 2023. (Photo by Fayez Nureldine / AFP) Fotó: AFP/Fayez Nureldine
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az al-Nasszr két veresége mellé két győzelmet tett hozzá a szaúdi bajnokság új kiírásában, legutóbb vezérletével 4-0-ra ütötte ki az al-Sababot az al-Nasszr. A portugál sztárjátékos kis híján (újra) mesterhármasig jutott, de egyik találatát lökés miatt érvénytelenítette a játékvezető, így „csak” duplával zárta a keddi mérkőzést. Ez is boldoggá tette őt, táncolva ünnepelt a hazai közönség előtt:

Ronaldo emellett egy gólpasszt is kiosztott, elé tálalta a labdát az al-Nasszr harmadik gólja előtt. 

Mané a csapattársához képest nem volt rózsás hangulatban, a mérkőzés egy pontján Iago Santosszal került összetűzésbe, nem sokon múlt, hogy verekedésbe torkolljon a párharc.

Bár még Ronaldo is a pályán volt, amikor az al-Nasszr a meccsen harmadszor is büntetőhöz jutott, a veterán támadó nem tette teljessé a mesterhármasát, helyette Abdulrahman Gharib állt a labda mögé, de kihagyta a tizenegyest. Végül csak megszületett a hazai csapat negyedik gólja, a 80. percben Szultan Al-Gannam állította be a 4-0-s végeredményt.

Borítókép: Cristiano Ronaldo ünnepel (Fotó: AFP/Fayez Nureldine)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.