Nem biztos, hogy Máté Csaba lesz a Vidi új edzője

Tovább tart a Fehérvár FC gyenge szereplése a labdarúgó NB I-ben, az alsóházban sínylődő csapat a hétvégén a ZTE ellen az utolsó pillanatban mentett pontot. A találkozót a helyszínen tekintette meg a legutóbb a Ferencvárosnál dolgozó Máté Csaba, és rögtön elindultak a találgatások a korábbi Fradi-edző lehetséges szerepvállalásáról. Azóta Máté Csaba elmondta, mi járatban volt vasárnap a Vidi–ZTE meccsen.

2023. 09. 25. 14:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sztanyiszlav Csercseszovot júliusban váltó Máté Csaba a helyszínen tekintette meg a Fehérvár hétvégi bajnokiját a Zalaegerszeg ellen. Máté Csaba azért is lehet kapós, mert a Ferencvárost tíz meccsen irányított, ezekből pedig kilenc meccset meg is nyert.

Máté Csaba. Fotó: Nemzeti Sport

– Nem kell semmilyen szenzációt keresni abban, hogy a Vidi mérkőzésén voltam – mondta a Sportálnak Máté Csaba. Mindössze arról van szó, hogy mostanában jobban ráérek, és ha tehetem, a helyszínen tekintem meg a különböző találkozókat. Már pályaedzőként is sok mérkőzésen jártam, élőben jobban szeretek meccseket nézni, mint a tévében. Az elmúlt napokban sűrű volt a menetrend, pénteken a Kecskemét–Mezőkövesd, szombaton a Puskás Akadémia–Paks, majd az Újpest–MTK, vasárnap pedig a Fehérvár–Zalaegerszeg összecsapásra látogattam ki – nem győzöm hangsúlyozni, hogy nézőként. Hozzáteszem, nem csupán az NB I-es, az NB II-es és az utánpótlás-mérkőzésekre ugyanúgy szívesen kimegyek. Szóval, szó sincs arról, hogy valakinek a helyét szeretném átvenni, tényleg nincs abban szenzáció, ha megjelenek egy meccsen – mondta Máté.

Borítókép: Máté Csaba (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.