Szalai Attila korábbi klubjába igazolt a magyar válogatott szélső

A labdarúgó NB I-ben a DVSC színeiben bemutatkozó válogatott szélső, Varga Kevin a ciprusi Apollon Limasszol csapatában folytatja pályafutását.

2023. 09. 15. 20:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Kevin jövő májusig írt alá az új klubjához, de a megállapodás opcióként kétéves hosszabbítási lehetőséget is tartalmaz. A 13-szoros válogatott futballista Balmazújvárosban és Debrecenben játszott Magyarországon, mielőtt 2020-ban a török Kasimpasához igazolt. Később szerepelt még a svájci Young Boys és az ugyancsak török Hatayspor együttesében, mielőtt februárban visszatért a DVSC-hez. A válogatottban egyszer eredményes támadó szabadon igazolható volt. Az Apollon – is itt játszott 2019 nyarától másfél éven át – három forduló után egy győzelemmel és két döntetlennel hatodik a ciprusi bajnokságban, a nemzetközi kupasorozatokban jelenleg nem érdekelt.

Borítókép: Varga Kevin Ciprusra szerződött (Fotó: Nemzeti Sport)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.