Szoboszlait választották a szurkolók augusztus hónap legjobb játékosának + videó

A magyar válogatott csapatkapitánya a klub honlapjának beszámolója szerint a gárda brazil válogatott kapusát, Alisson Beckert előzte meg.

2023. 09. 19. 20:40
null
Newcastle United's Paraguayan midfielder #24 Miguel Almiron (Ground) tackles Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai during the English Premier League football match between Newcastle United and Liverpool at St James' Park in Newcastle-upon-Tyne, north east England on August 27, 2023. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: Europress/AFP/Lindsey Parnaby
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott csapatkapitánya a klub honlapjának beszámolója szerint a gárda brazil válogatott kapusát, Alisson Beckert és az uruguayi csatárt, Darwin Nunezt megelőzve végzett az élen a voksoláson.

Nagyszerű érzés, köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott. Ez a kezdés számomra is meglepetés volt, köszönöm a srácoknak és a vezetőedzőnek, sokkal könnyebb, ha az ember ilyen segítséget kap. Ahogyan korábban is mondtam, próbálom a legjobbamat nyújtani és segíteni a csapatot

– nyilatkozta a 22 éves futballista, aki nyáron az RB Leipzigtől szerződött az Anfieldre.

Úgy gondolom, hogy mindig van hova fejlődni. Próbálok figyelni azokra a játékosokra, akik hosszabb ideje itt vannak, tanácsokat kérek tőlük, amelyeket próbálok megfogadni 

– jegyezte meg Szoboszlai, aki külön kiemelte a Liverpool fantasztikus szurkolótáborát is.

Szoboszlai eddig a Liverpool mind az öt bajnoki mérkőzésén végig a pályán volt, az Aston Villa ellen pedig megszerezte karrierje első gólját is a Premier League-ben. Szoboszlai mellett korábban Kerkez Milost, a Bournemouth szintén nyári szerzeményét is a legjobb játékosnak választották klubja szurkolói augusztusban.

Szoboszlai meze fogyott a legjobban

A Liverpool a hivatalos oldalán kedden tette közzé, mely mezekből fogyott a legtöbb a klub ajándékboltjában és internetes áruházában a május 29-e és szeptember 10-e közötti időszakban. Mint kiderült, a magyar válogatott csapatkapitányának 8-asa volt a legkeresettebb, Mohamed Szalah 11-ese a második helyen végzett, míg Alexis MacAllister 10-ese – aki a nyár másik „nagy szerzeménye” volt a 19-szeres bajnok csapatnál – lett a harmadik.

Borítókép: lett augusztus legjobb játékosa a liverpooli szurkolók szavazatai alapján (Fotó: Europress/AFP/Lindsey Parnaby)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.