Itt az újabb bizonyíték: Szoboszlait imádják Liverpoolban + fotó

Amióta betette a lábát Angliába, szinte nem telik el nap, hogy ne lenne téma a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik. A Liverpool nyolcasa most azért követelt magának figyelmet, mert az ő nevével ellátott mezből kelt el a legtöbb darab a klub hivatalos ajándékboltjában. És még fél év sem telt el a liverpooli szerződése óta…

2023. 09. 19. 18:09
Liverpool FC v Aston Villa - Premier League
LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 03: Dominik Szoboszlai of Liverpool celebrates after scoring the team's first goal during the Premier League match between Liverpool FC and Aston Villa at Anfield on September 03, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Matt McNulty/Getty Images) Fotó: Getty Images/Matt McNulty
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool a hivatalos oldalán kedden tette közzé, mely mezekből fogyott a legtöbb a klub ajándékboltjában és internetes áruházában a május 29-e és szeptember 10-e közötti időszakban. Mint kiderült, a magyar válogatott csapatkapitányának 8-asa volt a legkeresettebb, Mohamed Szalah 11-ese a második helyen végzett, míg Alexis MacAllister 10-ese – aki a nyár másik „nagy szerzeménye” volt a 19-szeres bajnok csapatnál – lett a harmadik.

Úgy tűnik tehát, hogy Szoboszlai menetelése a ködös Albionban töretlen. Hiszen sorra ismerik el a teljesítményét, és a szurkolók körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Borítókép: népszerűsége töretlen (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.