Youhuu már ledobta a rackabőrt, és most kulisszatitkok derültek ki róla + videó

A nagy sikerű budapesti atlétikai világbajnokság kabalafigurája emlékezetes műsorszámokkal rukkolt ki már a vb felvezetése során is, majd a versenyek megkezdésével a Nemzeti Atlétikai Központban is. Azóta kiderült, hogy Youhuu szerepét hárman alakították, és egy friss videó betekintést nyújt arról, hogy nem volt egyszerű a munkájuk.

2023. 09. 06. 14:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kilenc napon át szó szerint mindenkit szórakoztatott a budapesti atlétikai világbajnokság kabalafigurája, Youhuu.

Youhuu
Youhuu nagyon népszerű volt. Forrás: Facebook/Nemzeti Atlétikai Központ

Youhuu legnagyobb csínytevése az volt, amikor nagyon megijesztett egy bahamai futónőt – aki azonban nem haragudott meg rá.

Azóta már megtudtuk, hogy három amerikai úriember, Zoltán Berencsi, Scott Hesington és Barry Anderson viselte a jelmezt, és az alábbi videóból kiderül, kőkemény munkát tettek bele abba, hogy mindenki elégedett legyen a magyar rackajuh figurájával.

Borítókép: A női 200 méteres síkfutás világbajnoka, a jamaicai Shericka Jackson Youhuu ölében (Fotó: Origó/Csudai Sándor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.