Az Exatlonból ismert Szabó Franciska iszonyatos pofonokat adott + videó

Miként az Origó korábban megírta, a magyar Szabó Franciska lett a világ vezető MMA-szervezete által útjára indított Power Slap nevű pofozóbajnokság (!) arca. A korábbi válogatott, U23-as Európa-bajnok cselgáncsozó, aki a nagy sikerű Exatlon című valóságshow harmadik évadából is ismert, az éjjel az Egyesült Államokban meccselt, és győzött.

2023. 10. 26. 11:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sheena Bathory művésznéven szereplő Szabó Franciska szerda éjjel Las Vegasban szerepelt, és előtte a következőket írta a közösségi oldalán: „Életem egyik legkeményebb fogyasztásán vagyok túl, lehet, benevezek később egy maratonfutó versenyre is, annyi kilométer van a lábaimban. Azt, hogy 30 felett vagyok, érzem, már nem úgy pörögnek le a kilók, sajnos. De ezúttal okosabban és sokkal nagyobb fegyelemmel fogytam, mint a húszas éveimben.”

Szabó Franciska
Szabó Franciska, mint Sheena Bathory 

Szabó Franciska öt hét alatt tizenkét kilót adott le, hogy beférjen a 145 fontos súlycsoportba, ami 65,77 kilogrammnak felel meg.

Az pedig láthatjuk, hogy a keze nagyon pörög:

A brutális kiütéshez Szabó Franciska azt írta a Facebook-oldalán: itt a vége, fuss el véle.

Az Origó korábbi cikke arról, hogy mi is az a Power Slap nevű pofozóbajnokság, ITT olvasható.

Borítókép: Szabó Franciska a mérlegelésen (Forrás: Facebook/Franciska Szabo)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.