BL-botrány: összecsaptak a két arab tulajdonban lévő klub szurkolói + videó

A szaúdi kézben lévő Newcastle United és a katari tulajdonban lévő Paris Saint-Germain szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt a két klub szurkolói is összecsaptak Newcastle-ben. A balhé során a rendőröknek is közbe kellett avatkozniuk, a PSG drukkerei között akadt, aki ártatlan civilre támadt. Magát a BL-meccset a Newcastle 4-1-re megnyerte a PSG ellen.

2023. 10. 05. 9:00
PSG szurkolók Newcastle BL
Fotó: Chronicle Live/Craig Connor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Paris Saint-Germain és a Newcastle United BL-meccse nem kívánt felvezetést kapott. Az angliai találkozó előtt a két arab kézben lévő klub szurkolói is összecsaptak, bár a szurkolói balhé gyökerei aligha a néhány éve még rendkívül feszült szaúdi–katari viszonyokra vezethetők vissza. A PSG és a Newcastle drukkereit a rendőrségnek kellett szétválasztania.

Akadt olyan francia drukker is, aki egy ártatlan járókelőt támadott meg.

A francia szurkolók a meccs után sem lehettek boldogok, a BL-be húsz év után visszatért Newcastle United 4-1-re legázolta a PSG-t, és vezeti a halálcsoportot.

Borítókép: A rendőrségnek volt dolga a szurkolók miatt (Fotó: Chronicle Live/Craig Connor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.