Milyen BL? Gazdag Dániel lőtte az este legszebb gólját + videó

A Philadelphia Union 3-2-re nyert az Atlanta United ellen az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) szerdai játéknapján. Gazdag Dániel látványos góllal, valamint gólpasszal is hozzájárult a Philadelphia sikeréhez.

2023. 10. 05. 8:32
Gazdag Dániel
Fotó: X/Philadelphia Union
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

kiváló formában van. Bár a magyar válogatott támadó góljai többségét az aktuális MLS-idényben tizenegyesből lőtte, szerda este az Atlanta United ellen megmutatta, hogy látványos találatra is képes. Gazdag Dániel ollózós gólja után gólpasszal is hozzájárult csapata, a Philadelphia Union sikeréhez.

A Philadelphia már korábban biztosította helyét a rájátszásban, ám az újabb győzelem segíthet a kedvezőbb kiemelés kiharcolásában.

Gazdag Dániel a szeptemberi válogatott meccseket kisebb sérülése miatt kihagyta, új keretében viszont ismét szerepel, s bízunk benne, hogy ezúttal tényleg haza is tud jönni a tengerentúlról.

Gazdag Dániel csodás gólja 0:43-tól, a gólpassza 2:40-től látható.

Borítókép: Gazdag Dániel (középen) és társai ünnepi tánca (Fotó: X/Philadelphia Union)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.