Dráma Topolyán, Rossi aggódhat: Sallai Roland megsérült

Egy hét alatt két rossz hírt kapott Marco Rossi: megsérült a válogatott és a Ferencváros centere, Varga Barnabás, és a Freiburg szélsője, Sallai Roland. Az élete formájában játszó támadót a Topolya elleni Európa-liga-csoportmeccsen kellett lecserélni a 23. percben.

2023. 10. 26. 19:22
null
Topolya 20231026 Labdarúgás EL Topolya-Freiburg Fotó:Árvai Károly/Nemzeti Sport Fotó: Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha ez így folytatódik, nehéz lesz a szófiai Eb-selejtező. Tegnap derült ki, hogy a Ferencváros és a magyar válogatott csatára, Varga Barnabás többhetes kihagyásra kényszerül. Varga combizomszakadást szenvedett, és kihagyja az FTC mai Genk elleni konferencialiga-csoportmeccsét.

23 percet töltött a pályán a Topolya ellen. Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly

szövetségi kapitány másik alapembere, a szerbek ellen bombagólt szerzett Sallai Roland is megsérült. A Freiburg szélsője a Topolya elleni idegenbeli Európa-liga-csoportmérkőzés 23. percében hagyta el a pályát. Sallai a combját fájlalta, csak remélhetjük, hogy nem komolyabb a sérülése. A labdarúgó-válogatott november 16-án Szófiában Bulgária, majd 19-én Montenegró ellen lép pályára. Nem kell ecsetelni, hogy milyen érvágás lenne Sallai kiesése az utolsó két Eb-selejtezőn.

Borítókép: Sallai Roland (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.