Lemaradt róla? Nézze meg Sallai bombagólját a szerbek ellen + videó

Sallai Roland káprázatos góljával vette vissza a vezetést a magyar labdarúgó-válogatott a Szerbia elleni Eb-selejtezőn. Fiola és Nego is nagyot alakított a támadás során.

2023. 10. 14. 21:53
Magyarország Szerbia, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar labdarúgó-válogatottat a 20. percben Varga Barnabás találatával szerzett vezetést a Szerbia elleni Európa-bajnoki selejtezőn a Puskás Arénában. A szerbek a 34. percben szögletből egyenlítettek, Pavlovics túlugrotta a magyar védőket, Dibusz nem lépett ki az alapvonalról és hárítani sem tudott. 

Magyarország, Szerbia, Sallai Roland, Eb-selejtező, bombagól
minden megmozdulása veszélyes volt a szerbek ellen. A gólja pedig extra teljesítmény (Fotó: Mirkó István)

csapatát nem vetette vissza az egyenlítés. Nem egészen egy perc múlva Fiola indította vonalban Negót, ő középre emelte a labdát Sallaihoz, aki átvette azt becsapva az ellenfelé, majd ballal hatalmas kövést eresztett meg a jobb felsőbe. Ezzel a góllal vezetett 2-1-re Marco Rossi csapata, szünetben is ez volt az állás.

Íme, a gól:

A jelenet megtekinthető az M4 Sport videóján is.

Borítókép: köszönti Sallai Rolandot a gól után (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.