Győrben szülni ment, a Fradinál alig játszott, most Montenegróba költözött

Az FTC-Rail Cargo Hungaria montenegrói jobbátlövője, Jelena Despotovic elhagyta a magyar klubot és a Buducsnoszt Podgorica csapatához igazolt.

2023. 11. 02. 10:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves Jelena Despotovic idén nyáron érkezett a Ferencvároshoz, de nem nagyon kapott játéklehetőséget a zöld-fehéreknél. A legutóbb Győrben játszó Európa-bajnok átlövő az ETO-nál sem tudott kibontakozni, igaz, ehhez nagyban hozzájárult, hogy a szerződtetése után nem sokkal szülési szabadságra ment. A Győrrel így is eljutott a Bajnokok Ligája döntőig, de nem tudott nyerni az ETO-val. A játékos szerződtetését ma jelentette be az új klubja.


A Ferencváros nem adott ki hivatalos közleményt Despotovic távozásának okáról. Érdekes adalék a klubváltáshoz, hogy a magyar és a montenegrói válogatott egy csoportba került a november végén kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

Borítókép: Jelene Despotovic (Fotó: Fradi.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.