Máthé Dominik távozik a PSG-től, irány Veszprém?

A magyar férfikézilabda-válogatott jobbátlövője, Máthé Dominik jövő nyáron távozik a Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapatától. A játékos új klubja még nem ismert, mindenesetre nem lenne meglepő, ha Veszprémben kötne ki.

2023. 11. 13. 16:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Máté Dominik tavaly nyáron igazolt a Paris SG-hez, ám a korábbi klubjában, a norvég Elverumban elszenvedett térdszalag-szakadása miatt tavaly februártól egy évig nem kézilabdázott. Máthé szerződése a szezon végén lejár, a felek nem hosszabbítottak. A jobbátlövő az M1 aktuális csatornán kifejtette, hogy még nem tudja megnevezni az új klubját.  – Vannak érdeklődők, és bár még nincs meg, hova megyek, de hamarosan, novemberben vagy decemberben kiderül, hova fogok igazolni – mondta a jobbátlövő.
Máthé hozzátette, egyszer jó lenne ismét Magyarországon játszani, bár külföldön is jól érzi magát, úgyhogy nehéz döntés előtt áll. 

Máthé nem sok időt töltött Párizsban    Fotó: PSG

Érdekes adalék Máthé klubváltásához, hogy a PSG az ő posztjára szerződtette a Veszprém egyiptomi jobbátlövőjét, Omar Jahját. Még az is lehet, hogy Máthé ugyanezt az utat teszi meg ezzel ellentétes irányban. Azaz ő végül Veszprémben köt ki.

Borítókép: Máthé Dominik (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.