Nem jött össze a döntőbe jutás a magyar válogatottnak

A magyar minifutball-válogatott 3-0-ra kikapott Romániától az Egyesült Arab Emírségekben zajló világbajnokság elődöntőjében. Nagy Lajos csapata a bronzmeccsen Azerbajdzsánnal mérkőzik szombaton, magyar idő szerint 15 órától.

Forrás: Origó Sport2023. 11. 03. 19:23
minifutball Magyarország Románia
Fotó: Origó/Hegedűs Gábor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar minifutball-válogatott a világbajnokság csoportkörében Portugáliát, Líbiát és Szerbiát győzte le. Nagy Lajos csapata ezt követően a szerdai nyolcaddöntőben 3-0-ra győzte le Egyiptomot, a csütörtöki negyeddöntőben pedig Szlovákiát is megverte 1-0-ra, ezzel jutott az elődöntőbe.

A döntőbe jutásért Románia volt a magyar csapat ellenfele, amely a legutóbbi, 2019-es vb bronzmérkőzésén büntetőpárbajban akadályozta meg a magyar válogatottat az éremszerzésben.

Ezúttal sajnos sokkal simábban alakult a találkozó: a románok 3-0-s győzelemmel jutottak be a döntőbe. A magyarok számára azonban még nem ért véget a vb: a magyar minifutball-válogatott szombaton története első vb-érme reményében játszik az Azerbajdzsán elleni bronzdöntőben.

Borítókép: Ismét a románok örülhettek a magyarok elleni meccs végén (Fotó: Origó/Hegedűs Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.