A német kapus a labdaszedő fiúra támadt Kerkez Milosék meccsén + videó

Bernd Leno nem bírt az idegeivel, a Fulham német válogatott kapusa meglökte a labdaszedő fiút a Bournemouth elleni keddi meccsen a Premier League 19. fordulójában. Kerkez Milos csapata a magyar játékos nélkül 3-0-ra győzött, Leno akciója pedig felidézte Eden Hazard hasonló, híres esetét a labdaszedővel, aki később meggazdagodott.

2023. 12. 27. 10:14
English Premier League - Liverpool vs Fulham
epa11009217 Goalkepeer Bernd Leno of Fulham reacts looks on during the English Premier League soccer match between Liverpool FC and Fulham FC, in Liverpool, Britain, 03 December 2023. EPA/TIM KEETON EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, 'live' services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: TIM KEETON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Arsenal korábbi kapusa, Bernd Leno egy kirúgás előtt kapta meg a labdát az egyik labdaszedőtől, és meglökte a gyereket – szúrta ki az Origó. A Fulham ekkor már 2-0-s hátrányban volt, így a Kerkez Milost sérülés miatt ezúttal nélkülöző Bournemouth labdaszedője nem szakadt meg, hogy mielőbb átadja a labdát, de Leno reakciója felett a közönség súlyos ítéletet mondott. A német kapust innentől kifütyülték.

English Premier League - Liverpool vs Fulham
Bernd Leno a labdaszedő fiút lökdöste. Fotó: EPA/Tim Keeton

Leno mentségére szóljon, hogy később elnézést kért a gyerektől, aki jelezte, hogy nincs semmi baja. A Bournemouth végül 3-0-ra megnyerte a meccset, így Kerkez csapata Andoni Iraola vezetésével remek formába lendült, és már a tabella első felében van, a tizedik helyen áll.

„áldozata” vodkából gazdagodott meg

Volt már Angliában hasonló eset, amikor egy sztárfutballista rátámadt a labdaszedőre. Eden Hazard pályafutásának sötét foltja volt, amikor 2013-ban a Chelsea sztárjaként megrugdosott egy tizenéves labdaszedő fiút, amiért húzta az időt a meccsen.

A Chelsea a Swansea ellen játszott a Ligakupában, és mivel csapata hátrányban volt, Hazard szerette volna, ha az ellenfél kapusa gyorsan elvégez egy kirúgást, ezért oda akarta adni neki a labdát. Csakhogy a labdaszedő fiú ezt nem hagyta, ráfeküdt a labdára, amit Hazard úgy akart elvenni tőle, hogy oldalba rúgta a földön fekvő srácot. Azonnal kiállították a belga sztárt.

Az akkor megrugdosott labdaszedő, Charlie Morgan később sikeres üzletember lett, aki vodkát állít elő.

 

Borítókép: Bernd Leno agya elborult (Fotó: EPA/Tim Keeton)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.