Hiába tért vissza, Schäfer András ma nem csaphat össze a Bayernnel

Az időjárási viszonyok miatt elmarad a címvédő Bayern München és a sérüléséből a múlt héten visszatérő Schäfer Andrást foglalkoztató Union Berlin mérkőzése szombaton a német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában.

Forrás: MTI2023. 12. 02. 10:44
UEFA Champions League MD-1 - FC Bayern Munich
epa10999282 Munich's Harry Kane participates during a team training session in Munich, Germany, 28 November 2023. Bayern Munich will face FC Copenhagen in a UEFA Champions League group stage soccer match on 29 November. EPA/ANNA SZILAGYI Fotó: ANNA SZILAGYI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két klub tájékoztatása szerint 15.30 órára kiírt meccset az erős havazás következtében kialakult kaotikus bajoroszági helyzet miatt nem lehet biztonságosan megrendezni. Az Allianz Arena gyepszőnyege a talajfűtés révén használható lenne, a problémát a szurkolók odajutása jelenti.

A müncheni repülőtér 12 óráig biztosan nem indít, illetve fogad járatokat, így egyelőre nem tudni, hogy Julian Nagelsmann német szövetségi kapitány eljut-e a jövő évi Európa-bajnokság este hat órakor Hamburgban sorra kerülő csoportsorsolására. Utóbbi eseményen a magyar válogatott is érintett lesz – emlékeztet a Magyar Távirati Iroda.

Borítókép: A havazás útját állja a mai meccsnek (Fotó: AFP/Anna Szilagyi)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.