Ibrahimovic új szerepben: a forrófejű csatár fontos feladatokat kapott

Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan júniusban visszavonult labdarúgója a RedBird magánbefektető vállalatnál operatív partnerként, a milánói klubnál pedig vezető tanácsadóként dolgozik a jövőben.

Forrás: MTI2023. 12. 11. 17:29
Zlatan Ibrahimovic
Former Swedish football player Zlatan Ibrahimovic attends the men's singles final match between Serbia's Novak Djokovic and Norway's Casper Ruud on day fifteen of the Roland-Garros Open tennis tournament at the Court Philippe-Chatrier in Paris on June 11, 2023. (Photo by Emmanuel DUNAND / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az AC Milan többségi tulajdonosának, a RedBirdnek az operatív partnereként nyáron visszavonult Zlatan Ibrahimovicnak  az lesz a feladata, hogy a globális befektetési csoporttal együtt dolgozva támogassa a vállalat portfólióját a sport, a média és a szórakoztatás területén.

Ibrahimovic a pályán kívül is megtalálja a boldogságot    Fotó: AFP/Emmanuel Dunand

 Az exfutballista a klubnál vezető tanácsadóként tevékenykedik majd, így nagy szerepet vállal a sport- és az üzleti tevékenységekben, ebbe beletartozik a játékosok és a Milan globális márkájának fejlesztése is. – A piros-feketék szeretete sohasem múlik el, ez a lehetőség pedig, amellyel a csapat jövőjének a részese lehetek, sokat jelent számomra. Ez egy olyan dolog, amiről korábban csak álmodoztam – mondta a 42 éves svéd sportembert, akinek visszatérését Giorgio Furlani klubelnök is üdvözölte. 

Az AC Milan mellett Ibrahimovic a pályafutása során a Manchester United, a Paris Saint-Germain, a Juventus, az Internazionale, az FC Barcelona, az Ajax Amsterdam és a Los Angeles Galaxy csapataiban is futballozott.

Borítókép: Ibrahimovic a pályán kívül kapott feladatot (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.