Edina 2024. február 26.
logo

Ibrahimovic új szerepben: a forrófejű csatár fontos feladatokat kapott

Forrás: MTI
2023.12.11. 17:29 2023.12.11. 17:34
Ibrahimovic új szerepben: a forrófejű csatár fontos feladatokat kapott

Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan júniusban visszavonult labdarúgója a RedBird magánbefektető vállalatnál operatív partnerként, a milánói klubnál pedig vezető tanácsadóként dolgozik a jövőben.

Az AC Milan többségi tulajdonosának, a RedBirdnek az operatív partnereként nyáron visszavonult Zlatan Ibrahimovicnak  az lesz a feladata, hogy a globális befektetési csoporttal együtt dolgozva támogassa a vállalat portfólióját a sport, a média és a szórakoztatás területén.

Ibrahimovic a pályán kívül is megtalálja a boldogságot    Fotó: AFP/Emmanuel Dunand

 Az exfutballista a klubnál vezető tanácsadóként tevékenykedik majd, így nagy szerepet vállal a sport- és az üzleti tevékenységekben, ebbe beletartozik a játékosok és a Milan globális márkájának fejlesztése is. – A piros-feketék szeretete sohasem múlik el, ez a lehetőség pedig, amellyel a csapat jövőjének a részese lehetek, sokat jelent számomra. Ez egy olyan dolog, amiről korábban csak álmodoztam – mondta a 42 éves svéd sportembert, akinek visszatérését Giorgio Furlani klubelnök is üdvözölte. 

Az AC Milan mellett Ibrahimovic a pályafutása során a Manchester United, a Paris Saint-Germain, a Juventus, az Internazionale, az FC Barcelona, az Ajax Amsterdam és a Los Angeles Galaxy csapataiban is futballozott.

Borítókép: Ibrahimovic a pályán kívül kapott feladatot (Fotó: AFP)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.