Szoboszlai szólógólja, Vogel védése vagy más? Mi lesz az év sportpillanata? + videó

Január 8-án, hétfőn a budapesti Operaházban rendezik meg a 66. M4 Sport – Az Év sportolója gálát, amelyen immár negyedszer díjazzák az év sportpillanatát. Az első lépcsőben a szurkolók szavazhatnak az M4sport.hu oldalon található tízes listán. Szoboszlai Dominik szólógólja Montenegró ellen, Vogel Soma mindent eldöntő védése a vízilabda-vb döntőjében vagy más lesz az év sportpillanata? Egyelőre nem tudhatjuk.

2023. 12. 18. 16:53
VOGEL Soma
Split, 2022. szeptember 8. Vogel Soma, a magyar válogatott kapusa a vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának elõdöntõjében játszott Magyarország - Spanyolország mérkõzésen Splitben 2022. szeptember 8-án. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról beszámoltunk, a Magyar Sportújságírók Szövetsége január 8-án, hétfőn a budapesti Operaházban rendezi meg a 66. M4 Sport – Az Év sportolója gála 2023 televíziós díjátadót. Az MSÚSZ elnöksége immár hagyományosan, idén is elkészítette a kategóriák tízes listáját, amelyek alapján a sportújságírók ezúttal is megválasztják az év legjobbjait. Az újságírók idén is öt kategóriában – az Év férfi sportolója, az Év női sportolója, az Év edzője, az Év csapata (egyéni sportágak csapatversenye), az Év csapata (hagyományos csapatsportágak) – voksolhatnak, mégpedig december 28-án 11 óráig. Akkor sajtótájékoztatón jelentik be a kategóriák első három helyezettjét.

A tízes listák ITT tekinthetők meg.

Immár negyedszer díjazzák az Év sportpillanatát, s az M4sport.hu oldalon található listára a szurkolók szavazhatnak. A szűkített hármas lista alapján viszont már felkért szakemberek döntenek a nyertesről.

AZ ÉV SPORTPILLANATA, TÍZES LISTA:

  • Emily Bölk győztes gólja az utolsó pillanatban a Ferencváros–Esbjerg kézilabda-BL-elődöntőn
  • „aranyat érő” utolsó ötösvédése a vízilabda-vb Magyarország–Görögország döntőjében
  • bombagólja a Szerbia elleni, budapesti labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn
  • szakaszgyőztes sprintje a női kerékpáros Giro d’Italián
  • szólógólja a Magyarország–Montenegró labdarúgó-Eb-selejtezőn
  • Muszukajev Iszmail szabadfogású birkózó utolsó, négypontos nagy ívű akciója a világbajnoki döntőben
  • Világbajnoki arannyal a dobogón a Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András összeállítású férfikardcsapat
  • Alekszandar Pesics az utolsó pillanatban szerzett győztes gólja a Ferencváros Csukaricski elleni labdarúgó Konferencialiga-mérkőzésén
  • Dubei Debóra győztes duplája Csehország ellen a női kosárlabda-Eb-n
  • Kákosy Olívia parakarate világbajnoki aranyérmet kap Budapesten

A tíz sportpillanat az M4Sport.hu oldalon ITT tekinthető meg külön-külön és egyetlen közös videóban is, és itt lehet szavazni is.

Borítókép: Vogel Soma (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.