Világklasszisokkal erősödnek a Ferencváros női kézilabdázói

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke hivatalosan is bejelentette a női kézilabdacsapat négy új igazolását. Ennek értelmében a friss világbajnok francia Laura Glauser és Orlane Kanor, illetve az orosz válogatott Darja Dmitrijeva és Valerija Maszlova is zöld-fehérbe öltözik a nyáron.

2023. 12. 31. 13:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor december 31-én megtartotta hagyományos évértékelő beszédét. A számos érdekesség mellett a klub női kézilabdacsapatával kapcsolatban különösen fontos bejelentéseket tett: 2024 nyarától az olimpiai bajnok Darja Dmitrijeva, az egyaránt világbajnok Laura Glauser és Orlane Kanor, valamint Valerija Maszlova is a Fradit erősíti.

– Nemcsak, hogy egyben tartjuk, hanem jelentősen meg is erősítjük a keretet a következő szezonra. Ezzel a játékosállománnyal most már egyértelműen Bajnokok Ligája-győzelemre törünk! – mondta a bejelentés kapcsán az FTC elnöke, Kubatov Gábor.

A négy klasszis részletes bemutatását ide kattintva olvashatja el. 

Borítókép: A négy világklasszis, akiket a Fradi szerződtet (Fotó: Fradi.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.