Mourinho: Mindenki azt fogja gondolni, hogy teljesen őrült vagyok

José Mourinho az önmenedzselő edzők mintapéldánya. A kétszeres BL-győztes portugál provokatőr a Twitteren népszerűsíti a róla készült dokumentumfilmet, újabban egy meghökkentő vallomással igyekezett kedvet csinálni a hamarosan a Netflixen futó fimhez.

2024. 01. 04. 11:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

José Mourinho mindig is szerette, ha forog a neve a köztudatban. Ezzel a remek szokásával pedig ugyan miért is szakított volna, amikor éppen a róla készült dokumentumfilm népszerűsítéséről van szó? Hamarosan a Netflixen lesz látható a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes portugál edzőről szóló dokumentumfilm. Mourinho ezúttal sem hazudtolta meg magát: előrukkolt egy történettel, amiben a szereplők nem ismertek, legfeljebb következtetni lehet arra a klubra, esetleg a sportigazgatóra, aki szerette volna magához édesgetni a nehezen kezelhető portugált. Mert hogy állítólag erről volt szó, még a mester római korszaka előtt futott be egy visszautasíthatatlannak tűnő ajánlat, de Mourinho ekkor már a szavát adta a Rómának, így nem lett semmi az üzletből. Szóval, a rendelkezésre álló pénz mennyiségéből kiindulva, valamelyik szaúdi klub, esetleg a katari tulajdonban levő Paris SG csalogatta a világlátott portugált, aki szerint mindenki azt mondja majd (de csak miután megnézte a Netflixen a róla készült dokumentumfilmet), hogy teljesen őrült, amiért nemet mondott a meg nem nevezett klubnak.

 Ezek után nem lennénk meglepve, ha rohamosan nőne a Netflix-előfizetők száma, legalábbis Mourinho ezt biztosan nem venné zokon.

Borítókép: José Mourinho (Forrás: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.