Nadal legendával pózolt, megőrült a fiatal orosz + fotó, videó

Zajlik az élet Brisbane-ben, az Australian Open felvezető tornáján. Rafael Nadal a pályán kívül, Alexander Sevcsenko a pályán volt főszereplő.

2024. 01. 04. 8:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

magyar idő szerint ma délelőtt lép pályára a brisbane-i kemény pályás tenisztornán. A 21-szeres Grand Slam-győztes spanyol játékos a Dominic Thiem elleni sikeres visszatérése után ma az ausztrál Jason Kubler ellen folytatja a szereplését Brisbane-ben.

Rafael Nadal (Fotó: AFP/William West)

Nadal tegnap a kötelező edzés mellett a pihenésre is fordított időt, sőt, volt olyan sportoló, aki vele fotózkodott. A verseny hivatalos Twitter (X) – oldalára feltöltött kép szerint Adam Reynolds rögbijátékossal szerepelt egy képen. Reynolds a Brisbane Broncos játékosa, aki nem a termetének köszönhetően vetette meg a lábát a rögbisportban, hiszen mindössze 173 cm magas és 85 kiló, ennek ellenére az egyik legsikeresebb ausztrál játékosok között tartják számon.

A pályán is történt egy-két érdekesség: az orosz helyett semleges színekben induló 23 éves Alekszander Sevcsenko szettet nyert az első helyen kiemelt dán Holger Rune ellen a verseny második fordulójában. Az orosz nem is fogta vissza magát az örömében:

Végül azonban Rune örülhetett, a döntő szettet 6:2-re nyerte és várja az ellenfelét a következő fordulóban.

Borítókép: Nadal és Reynolds (Forrás: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.