A Lazio bojkottálta a sajtótájékoztatót, Sarri teljesen kikelt magából

A Lazio hazai pályán 2-1-re kikapott a Bolognától a Serie A 25. fordulójának vasárnapi nyitómeccsén, ami után nem volt hajlandó eleget tenni a médiakötelezettségeinek. Maurizio Sarri már a mérkőzés előtt feldúltan nyilatkozott, a Lazio pedig állítólag a gyenge játékvezetés miatt tüntetett.

2024. 02. 18. 16:19
Serie A - SS Lazio vs US Lecce
epa11075891 Lazio's head coach Maurizio Sarri follows the Serie A soccer match between SS Lazio and US Lecce, in Rome, Italy, 14 January 2024. EPA/RICCARDO ANTIMIANI Fotó: RICCARDO ANTIMIANI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ami szerdán a Bayern Münchennek nem sikerült, az most a Bolognának igen: nyerni tudott a Lazio otthonában. A római csapat a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén 1-0-ra legyőzte a német rekordbajnokot, majd a Serie A-ban 2-1-re kikapott a Bolognától.

Serie A - SS Lazio vs Bologna FC
Fel volt háborodva a Lazio edzője. Fotó: EPA/Giuseppe Lami

A Lazio nem viselte jól a vereséget, a Sky Sports Italia értesülése szerint azért nem küldtek senkit a sajtótájékoztatóra, illetve az egyéb kötelező médiamegjelenésekre a mérkőzés után, mert így tiltakoztak a szerintük gyenge játékvezetés miatt.

A Football Italia szerint csak egy véleményes eset volt a meccsen, amikor a Lazio egyik játékosa felugrott volna fejelni, de közben szabálytalankodtak vele szemben, ám a szankció elmaradt, s mivel a tizenhatoson kívül történt az eset, a VAR sem vizsgálhatta.

Persze az is bosszanthatta a Laziót, hogy a Bologna egyenlítő gólját először les miatt nem adták meg, de aztán a VAR érvényesnek minősítette a találatot.

Maurizio Sarri, a Lazio edzője már a meccs előtt feldúltan nyilatkozott: – Őszintén köszönjük a ligának, hogy délben kell játszanunk, mindössze néhány nappal a Bayern elleni BL-meccs után.

 

Borítókép: Maurizio Sarri nem volt elégedett a játékvezetéssel (Fotó: EPA/Riccardo Antimiani)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.