Agyonhallgatja az Újpest futballcsapata a Fradi elleni kudarcot a honlapján

Szokatlan jelenségre figyeltünk fel: az Újpest futballcsapata a mai napig nem számolt be a hivatalos honlapján a Fradi elleni vasárnapi derbin történtekről. Az 5-0-s kudarcról se meccsbeszámoló, se nyilatkozat nem található az általában gyakran frissülő és naprakész klubhonlapon.

2024. 02. 27. 10:09
MÉSZÖLY Géza
Budapest, 2024. február 25. Mészöly Géza, az Újpest vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkõzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2024. február 25-én. A Ferencváros 5-0-ra gyõzött. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fájhat az Újpestnek a Fradi elleni 5-0-s vereség, hiszen zsinórban a tizenötödik derbit veszítette el az NB I-ben a lila-fehér csapat az ősi rivális ellen. A 2017 márciusa óta tartó negatív sorozatban ráadásul az 5-0-s fiaskó a második legnagyobb különbségű vereség volt a 2022. őszi 0-6 után.

Cikkünk megjelenésekor az Újpest legfrissebb hírei, melyek között nyoma sincs a Fradi elleni vereségnek vasárnap óta (Fotó: ujpestfc.hu)

Olyannyira fájhat a kudarc, hogy az Újpest hivatalos honlapján még egy rövid hírt sem szenteltek vasárnap óta a vereségnek. A legutóbbi hír cikkünk megjelenésekor továbbra is az, hogy milyen kezdővel küldi pályára a csapatát Mészöly Géza a Fradi ellen. Nemcsak a meccsbeszámoló, hanem a nyilatkozatok is hiányoznak a derbi után.

Ez pedig nem megszokott az Újpest kommunikációjában. Az NB I-es találkozóik után szoktak írni meccsbeszámolót, így volt ez a Fradi elleni derbit megelőző Kecskemét elleni vereség után is. A nagy rangadót pedig több cikkel, megszólalóval vezették fel, hogy aztán az eredményről már ne számoljanak be.

Legalább a csapat hivatalos Facebook-oldalán kiment egy szűkszavú poszt a Fradi 5-0-s győzelméről, illetve a honlapon a Szezon menüpontban, ahol az idénybeli mérkőzéseket sorolják fel, beírták a végeredményt. Erről többet azonban a jelek szerint nem érdemes tudni róla.

Borítókép: Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Újpest FC–Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2024. február 25-én. A Ferencváros 5-0-ra győzött (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.