A Ferencváros az Olimpiakosz ellen folytatta a sorozatát

Az elmúlt években a vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntővel ért véget, ebben a szezonban viszont újra négyes döntővel zárul. A Ferencváros a második csoportkör első fordulójában 11-9-re nyert a görög Olimpiakosz ellen. A 2023/24-es idényben a Ferencváros továbbra is minden meccsét megnyerte.

Forrás: MTI2024. 03. 09. 21:56
Jansik Szilárd Ferencváros
Fotó: fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután futballban az Olimpiakosz jött ki jobban a Ferencváros elleni párharcból, vízilabdában a zöld-fehérek visszavágtak. A Ferencváros 11-9-re nyert a görögök ellen a Bajnokok Ligája második csoportkörének nyitányán.

A Komjádi Uszodában rendezett összecsapáson a magyar bajnok főként védekezésben nyújtott egészen kiváló teljesítményt, a Vámos Mártont is foglalkoztató görögök a második félidőben közel másfél negyeden át nem találtak be.

A mérkőzés legjobbja Sztilianosz Argiropulosz, az FTC görög pólósa volt, aki öt lövésből négy gólt szerzett honfitársai ellen. Rossz hír viszont a Ferencvárosnak, hogy Edoardo Di Somma megsérült, s Nyéki Balázs, a zöld-fehérek vezetőedzője az M4 Sportnak úgy nyilatkozott: elsőre súlyosnak tűnik a sérülés.

A csoport másik meccsén a Barceloneta 12-8-ra nyert a Brescia ellen. Hat forduló után a négyes első két helyezettje jut be a júniusi máltai négyes döntőbe.

Borítókép: Jansik Szilárd is góllal vette ki részét az Olimpiakosz legyőzéséből (Fotó: Fradi.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.