Hatalmasat hibázott a magyar válogatott hőse + videó

Vasárnap este a bajnoki harmadik helyezés szempontjából kulcsfontosságú rangadót rendeztek a népligeti Elek Gyula Arénában, ahol a Ferencváros 27-27-re végzett a Tatabányával. A vendégcsapat kapusának nagy hibája is kellett a házigazda pontmentéséhez.

2024. 04. 08. 15:28
Bartucz László egy korábbi mérkőzésen. Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A márciusi, tatabányai rendezésű férfikézilabda olimpiai selejtezőt sikeresen megvívó magyar válogatott két hőse, Bartucz László és Imre Bence vasárnap egymás ellen lépett pályára. A Ferencváros–Tatabánya meccs hajrájában is ők váltak hőssé, csak ezúttal más-más szempontból – írta meg az Origó.

 

Videón a hajmeresztő hiba

Fél perccel a vége előtt, egy időkérés után, 27-26-os tatabányai vezetésnél egygólos előnyben indíthatta volna el a Tatabánya a támadását. Az addig kiválóan teljesítő Bartuczot nem segítették ki a csapattársai, így a magyar kapus a nyártól a német Kiel csapatában játszó Imre Bence kezébe pattintotta a labdát, aki azt az üres kapuba dobta. A vendégeknek ezután még volt lehetőségük megszerezni a győztes gólt, de nem sikerült, így 27-27-es döntetlennel zárult a meccs.

Jobban áll a Tatabánya

A pontosztozkodás miatt továbbra is őrzi egypontos előnyét a tabella harmadik helyén álló Tatabánya a Fradi előtt. A Ferencváros ugyan egy meccsel kevesebbet játszott, ám szerdán a Szeged, szombaton pedig a Veszprém ellen szerepel, míg a tatabányaiak már nem játszanak a liga legjobbjaival. Innen nézve Bartucz Lászlóék esélyei továbbra is sokkal jobbak a harmadik helyezés megtartására.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.