Nem is az Arsenal, hanem egy gyerek alázta meg igazán a Chelsea-t

Miután az Arsenal 5-0-ra kiütötte a londoni rivális Chelsea-t kedd este a Premier League 29. fordulójának bepótolt meccsén, egy gyerek brutálisan őszinte üzenetet küldött csapata futballistáinak. Ez volt igazán megalázó a Chelsea-nek, nem is a nagy különbségű vereség.

2024. 04. 24. 7:52
English Premier League - Arsenal vs Chelsea
A Chelsea játékosai nem értik, mi történt velük az Arsenal ellen, egy gyerek már a mezüket sem akarja. Fotó: EPA/ANDY RAIN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Chelsea nehezen viselte az Arsenal elleni fiaskót, hiszen a meccsen két gólt is szerző volt játékosa, Kai Havertz nevét cenzúrázta a hivatalos X-oldalán, de a lelátói véleményekre nem lehetett ráhatása. Márpedig egy Chelsea-szurkoló, egy gyerek markáns üzenetet küldött a klub megalázott játékosainak.

English Premier League - Arsenal vs Chelsea
Mauricio Pochettino, a Chelsea edzője sem értette az Arsenal elleni nagy vereséget. Fotó: EPA/Andy Rain

A BBC és a Daily Mail is beszámolt az esetről, miszerint a képek tanúsága szerint a szomorú, rendkívül csalódott Chelsea-szurkoló gyerek egy táblát tartott fel a magasba, amelyen a következő felirat állt:

„Nem akarom a mezeteket! Azt akarom, hogy küzdjetek értünk!”

A gyerekek sokszor hasonló táblákon kérik el a sztárok mezeit a meccsek végén, a Liverpoolban futballozó is bőszen osztogathatja a dresszeit, így aztán a gyerek üzenete a Chelsea játékosainak igencsak kemény és megalázó.

 

A Chelsea edzője alig találta a szavakat

Természetesen Mauricio Pochettino sem volt elégedett a csapata teljesítményével az Arsenal otthonában, nem értette, hogyan lehet az, hogy szombaton a Manchester City ellen jól játszottak az FA-kupa elődöntőjében (bár akkor is kikaptak, igaz, csak 1-0-ra), ezúttal pedig ilyen gyengék voltak.

A brutálisan őszinte gyerek:

– Hihetetlen látni azt, hogy szombaton a világ egyik legjobb csapata, a Manchester City ellen milyen jók voltunk, aztán pedig jön ez a mostani teljesítmény – kezdte Pochettino. – Bármilyen rosszat lehet mondani arra, amit az Arsenal ellen nyújtottunk. Ha rossz napunk van, akkor nagyon rossz. Ha jó napunk van, akkor bármire képesek vagyunk.

Vereségével a Chelsea maradt a kilencedik helyen a Premier League-ben, az Arsenal viszont három pontra meglépett a Liverpool, négyre a Manchester City elől a tabella élén. A két rivális ma és holnap törleszthet.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.