Hosszú Katinka elárulta, kijut-e a párizsi olimpiára + videó

Visszatért a versenyzéshez Hosszú Katinka. Az országos bajnokságon arról faggattuk a háromszoros olimpiai bajnok úszót, vajon sikerül-e kijutnia az idei, párizsi ötkarikás játékokra.

2024. 04. 10. 13:42
Hosszú Katinka az országos bajnokság első napján
Hosszú Katinka az országos bajnokság első napján Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

kétéves kihagyása és kislánya születése után kedden, az országos bajnokság első napján versenyzett újra. A háromszoros olimpiai bajnok a legjobb idővel (2:16,58) jutott a 200 méteres vegyesúszás döntőjébe, ahol 2:15,50 percet úszott , tehát javított az előfutamokban győztes idején, a győzelmet a számban olimpiai szintidővel már rendelkező Sebestyén Dalma szerezte meg 2:13,75-tel előtt. 

Hosszúnak még nincs olimpiai kvótája Párizsba, a júniusi belgrádi Eb-n még lesz rá lehetősége, hogy elérje a szintidőt (2:11,47). Az országos bajnokságon arról kérdeztük őt, összejöhet-e ez neki.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.